Wie zijn wij

Opgericht in 1969 als Jongerenkoor Doornenburg, zongen we met name in de kerk tijdens eucharistievieringen, vernieuwend in de zogenaamde beatmissen. Eigentijds zijn we gebleven als koor Jekadee. Het aandachtsveld is verschoven naar bekende popliedjes, zowel Nederlands- als anderstalig. De afgelopen jaren hebben we meerdere grootse concerten gegeven, ‘Muziektempel’, ‘Turbulentie’ en ‘Nei-js ien ut durp’ en ’50 tinten Jekadee’. 

Een beeld van de afgelopen 50 jaar krijgt u in de jubileumkrant ‘ 50 tinten Jekadee’. 

We zingen meerstemming, van twee- tot zesstemming met de vier basisstemgroepen alten, bassen, sopranen en tenoren. Het koor wordt ondersteund door een combo bestaand uit een piano, gitaar, basgitaar, drums en 2 saxofoons. De combinatie van het koorzang en de muzikale begeleiding van het combo maakt dat de liedjes in een mooie klank en bijzondere eigen sfeer worden neergezet.

We repeteren iedere vrijdagavond van 20.15 uur tot 22:00 uur in het kerkgebouw van Doornenburg. Repeteren is belangrijk, maar ook de gezelligheid van de 3e helft hoort erbij! Die saamhorigheid en gezelligheid stralen we uit bij onze concerten.

Het bestuur bestaat uit;

Esther Witjes (voorzitter)
Willy Hendriks (vice-voorzitter)
Irma Weijsenfeld (secretaresse/postadres)
Henk Polman (penningmeester)
Ans Eeuwes (bestuurslid)
Tonny Niels (bestuurslid)
Myrjam Brom (bestuurslid)

In het ledeninschrijfformulier vind u informatie hoe wij omgaan met de wet op de privacy. In het infoblaadje voor nieuwe leden is meer informatie over het koor te lezen.

Hier kunnen leden het declaratieformulier downloaden.

U heeft Adobe reader nodig om de bestanden te openen. Zo nodig kunt u dit programma via deze link op uw computer zetten.SponsorKliks

Logo SponsorKliks
U kunt ons gratis sponseren, lees hier hoe het werkt, of klik op onderstaande banner om gelijk naar het bedrijvenoverzicht te gaan.Laatste nieuws

© Jekadee 2021