Home

Jekadee is een enthousiast koor met combo onder leiding van dirigent Jarno Scholten. Het koor bestaat uit ruim 50 leden in de leeftijd van midden twintig tot eind zestig jaar. De leden komen uit de hele gemeente Lingewaard en zelfs daarbuiten. We zijn een gemêleerd gezelschap, met één grote overeenkomst: de liefde voor muziek en zingen.

Jekadee en Historische Kring Doornenburg vieren de bevrijding van Doornenburg op zondag 19 juni 2022

In 2020 kon de viering van 75 jaar bevrijding van Doornenburg niet doorgaan. Op 19 juni aanstaande vinden de festiviteiten alsnog plaats! Het wordt een dag vol leuke activiteiten, met het kerkgebouw in Doornenburg als middelpunt:

  • Een concert van Jekadee met gasten, met als thema oorlog, vrede en vrijheid
  • Een verhalenfietstocht langs plekken waar Doornenburgers vertellen wat daar in de TweedeWereldoorlog is gebeurd
  • Een tentoonstelling met foto’s en voorwerpen uit de oorlog
  • Een drankje in de orgelzaal

Kaarten zijn vanaf nu te koop bij Spar Doornenburg, The Read Shop Viergever Gendt en via concert@jekadee.nl of fietstocht@jekadee.nl. Concertkaarten kosten  € 4,00, fietstochtkaarten zijn € 2,50 en voor kinderen € 1,50. Kaarten voor de Waay Express  zijn € 2,50 en uitsluitend te verkrijgen via  fietstocht@jekadee.nl.

Het concert wordt 19 juni drie keer uitgevoerd: om 11.00 uur, 14.00 uur en 17.00 uur in het kerkgebouw. U kunt naar het concert komen en daarvoor of daarna de verhalenfietstocht maken. Het is die dag Vaderdag, dus kom gezellig met elkaar deze dag beleven.

De verkochte kaarten voor concert en fietstocht van 2020 blijven geldig. Concertkaarten die toen verkocht zijn, geven recht op toegang tot een van de drie concerten en een fietstochtkaartje plus consumptie of 2 consumpties. Dit alles te regelen aan de kassa in de orgelzaal op 19 juni.

Voor meer informatie www.jekadee.nl of www.historischekringdoornenburg.nl.  Graag tot 19 juni!SponsorKliks

Logo SponsorKliks
U kunt ons gratis sponseren, lees hier hoe het werkt, of klik op onderstaande banner om gelijk naar het bedrijvenoverzicht te gaan.Laatste nieuws

© Jekadee 2022