Home

Jekadee is een enthousiast koor met combo onder leiding van dirigent Jarno Scholten. Het koor bestaat uit ruim 50 leden in de leeftijd van midden twintig tot eind zestig jaar. De leden komen uit de hele gemeente Lingewaard en zelfs daarbuiten. We zijn een gemêleerd gezelschap, met één grote overeenkomst: de liefde voor muziek en zingen.

Bevrijdingsweekend Doornenburg 8, 9 en 10 april 2022

Organisatoren koor Jekadee en Historische Kring Doornenburg  moesten door de maatregelen omtrent het Corona virus dit feestelijke weekend eerder al uitstellen, maar nu is er een datum gepland!

Het bevrijdingsweekend  ‘75 jaar bevrijding’ zal plaats gaan vinden op 8, 9 en 10 april 2022.

Voor het bevrijdingsconcert en de fietstocht met verhalen zijn al veel kaarten verkocht. Deze blijven gewoon geldig, u hoeft daarvoor niets te doen.

Heeft u een kaartje voor:

  • Bevrijdingsconcert vrijdag 3 april 2020 > geldig op vrijdag 8 april 2022.
  • Bevrijdingsconcert zaterdag  4 april 2020 > geldig op zaterdag 9 april 2022.
  • Fietstocht/Belevingstocht/Waay Express zondag 5 april  2020 > geldig op zondag 10 april 2022.

Als u verhinderd bent, kunt u het kaartje inleveren en uw geld terugkrijgen. Neem dan voor 1 januari 2022 contact op met Irma Weijsenfeld  concert@jekadee.nl of fietstocht@jekadee.nl. Ook voor vragen kunt u daar terecht.SponsorKliks

Logo SponsorKliks
U kunt ons gratis sponseren, lees hier hoe het werkt, of klik op onderstaande banner om gelijk naar het bedrijvenoverzicht te gaan.Laatste nieuws

© Jekadee 2022