Wie zijn wij

Ons koor bestaat uit circa 45 leden in de leeftijd van midden twintig tot eind zestig jaar. De leden komen uit de hele gemeente Lingewaard en zelfs daarbuiten. We zijn een gemêleerd gezelschap, met één grote overeenkomst: de liefde voor muziek en zingen.

Het zingen is de uitdaging door telkens nieuwe liederen aan te leren en het beste uit het koor te halen. We zingen meerstemming, van twee- tot zesstemming met de vier basisstemgroepen alten, bassen, sopranen en tenoren.

Het koor wordt ondersteund door een combo bestaand uit een piano, gitaar, basgitaar, drums en 2 saxofoons. De combinatie van het koorzang en de muzikale begeleiding van het combo maakt dat de liedjes in een mooie klank en bijzondere eigen sfeer worden neergezet.

We repeteren iedere vrijdagavond van 20.15 uur tot 22:00 uur in het kerkgebouw van Doornenburg. Repeteren is belangrijk, maar ook de gezelligheid van de 3e helft hoort erbij! Die saamhorigheid en gezelligheid stralen we uit bij onze concerten.

Het bestuur bestaat uit;

Esther Witjes (voorzitter)
Willy Hendriks (vice-voorzitter)
Irma Weijsenfeld (secretaresse/postadres)
Henk Polman (penningmeester)
Ans Eeuwes (bestuurslid)
Tonny Niels (bestuurslid)
Myrjam Brom (bestuurslid)

Hier kunnen leden het declaratieformulier downloaden.

Via de link van het ledeninschrijfformulier vind u informatie hoe wij omgaan met de wet op de privacy, deze wordt naar u computer gedownload, ook het infoblaadje voor nieuwe leden en huishoudelijke reglement kunt u downloaden naar u computer. U hebt wel Adobe reader nodig om de informatie te kunnen lezen, via deze link kunt u het programma op u computer zetten, mocht het programma niet op uw computer staan.

© Jekadee 2019