OPEN REPETITIE!!!

Op de laatste repetitie van het seizoen, vrijdag 14 juli,  om 20.15 uur, houdt koor Jekadee uit Doornenburg, in het kerkgebouw,  een open repetitie. Voor iedereen die zingen leuk vindt en twijfelt of in een koor zingen iets voor hem/haar is, is dit een uitgelezen mogelijkheid om eens bij ons te komen kijken!

Het koor Jekadee heeft 43 leden in de leeftijd van 25 tot 68 jaar en staat onder leiding van dirigent Jarno Scholten. We zijn rijk met een eigen combo en we zingen  veelal vierstemmig. We geven groots opgezette concerten met beeld en geluid, zoals recent in maart jl. Daarnaast zingen we o.a. met Kerst en op verzoek avondwakes. Momenteel zijn we volop aan het repeteren  voor onze eigen “The Passion”: een uitvoering met vlotte, aanspreekbare, toepasselijke en moderne liedjes, i.s.m. Harmonie St. Caecilia, in maart 2018.

Naast zingen vinden wij  gezelligheid ook erg belangrijk. Daarvoor is  de 3e helft; dan wordt er onder het genot van een hapje en drankje gezellig nagepraat. De repetitie is altijd op vrijdagavond van 20.15 tot 22.00 uur in het kerkgebouw.

Ben je enthousiast geworden en wil je langskomen? Graag vooraf even een kort bericht naar info@jekadee.nl.

Hopelijk tot ziens op 14 juli!

Koor Jekadee

© Jekadee 2018