Home

Jekadee is een enthousiast koor met combo onder leiding van dirigent Jarno Scholten. Het koor bestaat uit ruim 50 leden in de leeftijd van midden twintig tot eind zestig jaar. De leden komen uit de hele gemeente Lingewaard en zelfs daarbuiten. We zijn een gemêleerd gezelschap, met één grote overeenkomst: de liefde voor muziek en zingen.

Kerst met JeKaDee op 20 december 2020

De afgelopen periode zijn veel activiteiten uitgesteld en afgelast. Jekadee organiseert op 20 december 2020 een coronaproof kerstuitvoering op meerdere locaties in Doornenburg.  De optredens worden een paar keer geven voor een klein publiek. Tijdens de pauzes wisselen de toeschouwers. 

Dank aan degenen die hun waardecheque van Lingewaard Doet gedoneerd hebben aan dit initiatief! Ons doel is bereikt!

Bevrijdingsweekend Doornenburg uitgesteld

De bevrijdingsactiviteiten van koor Jekadee en de Historische Kring Doornenburg in het kader van 75 jaar bevrijding zijn doorgeschoven naar 9, 10 en 11 april 2021.

De kaarten voor het bevrijdingsconcert ‘Geef vrijheid een stem’ en de fietstocht met verhalen blijven gewoon geldig. U hoeft daarvoor niets te doen.

  • Concertkaarten voor vrijdag 3 april zijn geldig op vrijdag 9 april 2021
  • Concertkaarten voor zaterdag 4 april zijn geldig op zaterdag 10 april
  • Kaarten voor de Fietstocht/Belevingstocht/Waayexpress voor zondag 5 april zijn geldig op zondag 11 april 2021

Als u bent verhinderd, kunt u het kaartje inleveren en krijgt u uw geld terug. Dat kunt u doen door voor 31 december contact te zoeken met Irma Weijsenfeld via 0481 – 424559, concert@jekadee.nl of  fietstocht@jekadee.nl. Ook voor vragen kunt u bij haar terecht.

Lees alles over het programma in de folder.

© Jekadee 2020